nedjelja, travanj 21, 2024
Vinarija, Vino
Najave događanja

Linkovi

Iz naše galerije slika...

MoslaVINA - Kutina 2024.

 

Dokumentacija za sudjelovanje na XXX. Izložbi vina autohtonih sorti Hrvatske 

Pretpoziv na sudjelovanje na 30. izložbi vina autohtonih sorti Hrvatske

 

Novosti
Moslavina - puna čaša 30.3.2021 - Novosti

Poštovani,

ured Turističke zajednica grada Kutine je u 2020. godini izradio interaktivnu online publikaciju pod nazivom „Moslavina – puna čaša“. U sklopu navedene publikacije prezentirali smo Moslavinu kao vinsku regiju i to kroz opis Moslavačke vinske ceste, većih vinskih manifestacija na prostoru regije, kroz detaljniji popis velikih vinara koji nude i turističke usluge, ali i uz kontakte manjih vinara koji se bave isključivo prodajom vina. Navedena brošura je napravljena prema podacima i informacija dobivenih od strane samih vinara, ali i Turističkih zajednica na čijem području se vinarije i nalaze.

Navedena brošura je napravljena kako bismo online objedinili sve informacije koje su bitne vinskim posjetiteljima regije Moslavina, ali i agencijama koje dovode goste na naše područje (vinske manifestacije, kapacitet prostora vinarija, mogućnost degustacija, mogućnost konzumiranja hrane, radno vrijeme..).

U 10 mjeseci koliko je brošura „vani“, te unatoč tome što je izašla  u godini kada nije bilo jače promocije, a niti organizacije događanja, brošura ima više od 1200 pregleda na Internet stranici Turističke zajednice grada Kutine www.turizam-kutina.hr, facebook objava brošure na facebook stranici TZG Kutine je dosegnula do više od 3400 osoba, bezbroj puta je mailom poslana agencijama, vinskim časopisima, privatnim osobama, te je korištena i u turističkim objavama na Internet stranicama Explore Croatia (www.explorecroatia.eu) i Okusi.eu (www.okusi.eu).

Kako je prošla već skoro godina dana od objave brošure, a i kako planiramo napraviti mali redizajn brošure, ovim putem bismo Vas (Udrugu vinogradara i voćara Moslavine „Lujo Miklaužić“ Kutina) zamolili da nam do sredine travnja javite i dostavite eventualne promjene podataka u popisu vinara s područja Kutine koji imaju mogućnost prodaje vina, kako bismo iste uvrstili u brošuru, uz napomenu da smo sljedeće vinarije već kontaktirali: Klet Romić, Vinarija Mikša, Vina Košutić, Vinarija Jaram, Lagena Winery, Vinarija Kašner, Vinarija Jančar, Vina Glavica.

U privitku šaljemo trenutni popis „ostalih“ vinara koji se nalaze u brošuri (obratite pažnju samo na popis na području Kutine), te provjerite da li i u tim podacima treba nešto mijenjati.

Ako do 12. travnja ne dostavite promjene, smatrat ćemo da je s podacima sve u redu, te ćemo trenutne podatke koristiti u ažuriranju brošure.

Prednost ovakve brošure je u tome što ju sami izrađujemo, te je u svakom trenutku moguće napraviti izmjenu ili ažuriranje podataka koji se nalaze u njoj.

Dosadašnju brošuru možete vidjeti na sljedećim poveznicama:

Unaprijed se zahvaljujemo na povratnoj informaciji, te za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

 
Povratak

Copyright © 2009 Udruga vinogradara i voćara "Lujo Miklaužić" Kutina