utorak, srpanj 23, 2024
Vinarija, Vino
Najave događanja

Pokrovitelji

poljocentar

inamaziva


Linkovi

Iz naše galerije slika...

MoslaVINA - Kutina 2024.

Rezultate ocjenjivanja 30. izložbe vina autohtonih sorti Hrvatske preuzmite OVDJE.

 

Novosti
Ponuda KTC-a 7.6.2021 - Novosti

 Što se tiče ostvarivanja popusta, svi članovi Udruge koji žele ostvarivati iste, ako već nemaju loyaliti karticu KTC-a, mogu je napraviti u Kutini kod g. Zorane Hrastnik..

Slijedeći korak je aktiviranje članova u poljoljekarni, uz predočenje Iskaznice Udruge i
kartice KTC-a. Od tog momenta vrijede popusti od 5%, koji se odnose na:
Kompletan enološki program: paravin, sumpovin, vinobran, filter ploče, pentagel, moštomjeri, refraktometri, reagensi, kace, brente, demižoni, preše,..
Sredstva za zaštitu vinograda od Modrog ulja, kontaktnih sredstava, sistemika, botricida, totalnih herbicida.itd. Što se tiče velikih vinara i vinogradara, oni uz slanje popisa zaštitnih sredstava na mail ili osobno, mogu ostvariti još dodatne popuste. Govorimo o kartonskim pakiranjima Mikala, Sumpora, Ridomila, Mildicuta... Što se tiče kupovine Inox posuda, muljača i rakijskih kotlova, na njih već imamo popust od 10% za gotovinsko plaćanje, a članovi udruge imaju još dodatnih 5%,ukupno 15%.
Popusta nema za mineralna gnojiva, pošto je na njima marža vrlo mala. Ali zato za organska gnojiva i supstrate važe postojeći popusti od 5%. Također Vam možemo ponuditi kvalitetne sadnice proizvođača Fragaria Planta, uz popust od 5% ili na količinu.
Također imamo uslugu prijevoza u radijusu od 30 km, koja je besplatna.
Još samo kontakt telefon naše poljoljekarne:044/660-884
i mail adresa kutina-6l@ktc.hr
Radno vrijeme poljoljekarne je od ponedjeljka do petka 8-17 h, subotom od 8-13 h,
osim za vrijeme korištenja godišnjih odmora,kad radimo od 8-15 h i subotom od 8-13 h. To je od 12.07-16.08 i drugi dio od 01.01-31.01 .
 
 
Povratak

Copyright © 2009 Udruga vinogradara i voćara "Lujo Miklaužić" Kutina